Priča o Petri

  17/11/2016
Priča o Petri


Svaki treći od nas nosi dioptrijske naočale. Petra je jedna od njih. Iako ih nosi 24 sata, 7 dana u tjednu, u prosjeku ih mijenja svake dvije do tri godine.

Visoka cijena dobrih okvira i skupe leće sa zaštitnim slojevima glavni su razlog tome, a i kad se odluči za nove, prava je sreća pogoditi baš onaj okvir koji joj najbolje stoji, jer ne vidi najbolje bez svojih naočala. Naime, Petra ima malo veću dioptriju, te ona bez naočala ne vidi dobro i teško joj je procijeniti, da li joj okvir dobro stoji ili ne.
Dodatno, dioptrijske naočale nisu samo okviri, već i naočalne leće koje se ugrađuju u te okvire. Petra se dakle mora odlučiti za kupnju, a da uopće ne može isprobati konačni proizvod koji kupuje. 

Petra to prihvaća, misleći kako je to normalno kod kupnje naočale te kreće u potragu za super novim naočalama. Prva optika pa druga optika, jedne naočale joj se sviđaju ali za njih mora izdvojiti polovicu plaće, za druge mora izdvojiti 1/4 plaće, ok su, ali opet ne toliko dobre da opravdaju tako veliki trošak. Izmorena od pretrage sjedne na kavu i napravi ono što bi svi mi napravili - pali mobitel i googla “glasses, frames” i nailazi na vrlo zanimljive podatke: online optike postoje i zapravo ih ima jako puno, u Engleskoj čak svakih sedam minuta korisnici kupe naočale u najvećoj online optici; u Americi su istraživanja pokazala da su zadovoljniji kupnjom online nego offline, a u Njemačkoj online kupnja naočala raste 27 posto godišnje.

Tada je Petra shvatila da se naočale zapravo mogu kupiti online po cijeni nižoj i do 70%, jednake kvalitete, bez stresa, uz super korisničku podršku. Petru sada zanima da li postoji tako nešto u Hrvatskoj, googla “naočale online” i nailazi na prvi online shop za prodaju kompletnih naočala s dioptrijom FramesPage. Na stranici čita recenzije kupaca:

Definitivno sam oduševljena s kvalitetom okvira i leća. Hvala na tako brzoj dostavi, svakako uskoro želim imati još koji model

Super dizajn, super okviri! Ne znam koji bih prije! Keep it up 

Fantastična usluga, naručene naočale stigle u roku od 24h. Kvalitetan i vrhunski okvir i leće. Imam visoku dioptriju, ovim načinom trošak triput manji!

Odlični okviri i leće! Vraćam se uskoro 

Petra pomisli: idem isprobati, malo sam skeptična, ali okviri su super, cijena je super, nemam što izgubiti, piše da se naočale mogu vratiti u roku od 15 dana, no questions asked. Petra izabere okvir, upiše dioptriju i naruči naočale i to sve dok je sjedila na kavi, uz 3 klika bez stresa i napora. Za 24 sata, Petri stižu naočale doma, a nakon toga nama stiže njezin email:

Hvala punooo za naočale,  ja sam prezadovoljna!

Nudimo plaćanje na najviše 6 rata
Dostava u roku od 2 do 7 radnih dana
Dvije godine garancije na naočalne leće
Besplatan povrat do 15 dana od kupnje