Mogu li se progresivne naočale naručiti online?

  14/05/2020
Mogu li se progresivne naočale naručiti online?


Progresivne naočale leće već od 104,85 EUR

Ukoliko se ne priviknete u roku od 30 dana, naočale možete vratiti i cijeli iznos za naočale bit će vam vraćen. 

 

Želim da me kontaktira specijalista za progresivne naočalne leće zbog detaljnijih informacija.

 

Saznaj kako kupiti progresivne naočale a pritom ne isprazniti cijeli novčanik.

Progresivne naočale možete kupiti online po jako niskim cijenama. Jedino što se tu postavlja pitanje kako je moguće, odnosno da li je moguće izraditi progresivne naočale bez uzimanja dodatnih, za svakog nosioca individualnih mjera.

Mogu li se progresivne naočale naručiti online?

Progresivne naočale sadrže dioptriju za daljinu i za blizinu u jednoj leći. Što znači da je u gornjem dijelu leće dioptrija za daljinu a u donjem dijelu leće dioptrija za blizinu. Taj prijelaz na leći iz dioptrije za daljinu u dioptriju za blizinu je individualan za svakog od vas te ovisi o tome kako okvir vama stoji na licu. Da bi se taj prijelaz točno izmjerio potreban je fizički kontakt i nažalost nije ga moguće izmjeriti online.

Kako smo mi riješili taj problem i kako možete kod nas naručiti progresivne naočale online a da su istovremeno izrađene po vašim mjerama?

Naše Framesice s progresivnim naočalnim lećama možete naručiti online na našem webu po pristupačnim cijenama već od 104,85 EUR, cijena za dvije naočalne leće.

Dio vezan za uzimanje točnih mjera za izradu vaših individualnih progresiva za nas će odraditi naša partner optika Optotim.

Kako kod nas naručiti individualne progresivne naočalne leće prema vašim mjerama po cijeni već od 104,85 EUR?

  1. Rezervirajte svoj termin u optici Optotim tako da kliknete na fotku niže.
  2. Mi vam se povratno javimo s potvrdom termina.
  3. U optici Optotim isprobate naše okvire koji vam se sviđaju, tim iz Optotima napravit će pregled vida i uzet će sve potrebne mjere za izradu individualnih progresivnih naočala.
  4. Mi ćemo prema tim mjerama izraditi vaše progresivne naočale točno po vašim mjerama u odnosu na vaš odabrani dioptrijski okvir.
  5. Gotove naočale šaljemo vama na kućnu adresu ili ih možete preuzeti u jednoj od optika Optotim. Kako god vi želite :-)

 

Pronađi nas na sljedećim lokacijama....

 

Koje progresivne naočalne leće možete odabrati u našem shopu?

Osnovna razlika progresivnih leća je u širini vidnog polja. Naravno što je vidno polje šire to će gledanje biti puno ugodnije a i sama prilagodba na progresive biti će brža.

Mi u našoj ponudi imamo 3 vrste progresivnih leća koji se razlikuju po širini vidnog polja:

Standardno vidno polje

preporučujemo za niske dioptrije.

104,85 EUR

 

 

Šire vidno polje

do 40% šire vidno polje povećava ugodnost gledanja i omogućuju brži period privikavanja.

118,12 EUR

 

Najšire vidno polje

do 60% šire vidno polje za najveću udobnost gledanja i najbrži period privikavanja. Ove progresive preporučujemo za visoke dioptrije.

171,21 EUR

 

Sve progresivne leće možete dodatno obogatiti sa zaštitom od plavog svjetla za ugodnije gledanje u ekrane, desktope, mobitele, TV. Također ih možete pretvoriti u sunčane progresivne naočale ili fotoosjetljive, one koje su u zatvorenom prostoru prozirne a na otvorenom prostoru potamne ovisno o intenzitetu UV zraka.

Što ako naručite progresive i ne odgovaraju vam?

Na progresivne naočale potreban je određen period privikavanja, točnije 30 dana. Ukoliko se u tom period ne naviknete na progresive, naočale možete vratiti i cijeli iznos uplaćen za naočale biti će vam vraćen. Također naočale možete zamijeniti za 2 para drugih naočale gdje bismo u jedne naočale ugradili dioptriju za daljinu a u druge naočale dioptriju za blizinu.

 


Pogledajte našu ponudu dioptrijskih okvira, sada na popustu od 30%.


Za sva pitanja stojimo na raspolaganju!

Pišite nam na [email protected]

ili nas zovite na  098 9773 153

 

Nudimo plaćanje na najviše 6 rata
Dostava u roku od 2 do 7 radnih dana
Dvije godine garancije na naočalne leće
Besplatan povrat do 15 dana od kupnje