Ultimativna praktičnost dolazi u Frames svijet!

Ne trebaš gledati prognozu i razmišljati koje naočale ćeš nositi sa sobom, jer u jednima imaš oboje - i dioptrijske i sunčane.

Frames Clip-on kolekcija idealna je za svaku situaciju jer prislanjanjem clip-on nastavka s tamnim staklima na dioptrijske naočale, u samo nekoliko sekundi dobivaš i zaštitu od sunca.  

U ponudi imamo čak 8 različitih okvira koji pristaju baš svakom obliku lica, a clip-on nastavci dolaze u crnoj, smeđoj, žutoj, zelenoj i plavoj boji leća koje pružaju zaštitu prema tvom ukusu.

Dioptrijski okviri prema obliku vašeg lica

Prva, ključna stvar pri biranju okvira za naočale je definiranje koji će okvir najbolje pristajati upravo vama, pa evo malog vodiča za određivanje oblika vašeg lica i nekoliko preporuke kakvi dioptrijski okviri pristaju određenom obliku lica.

Saznaj više

Kako odabrati veličinu okvira?

Dimenzije koje ti trebaju lako možeš saznati tako da izmjeriš okvir (dioptrijskih ili sunčanih) naočala koje ti odgovaraju

Saznaj više

Prilikom izbora dioptrijskih naočala, važno je znati kolika ti je dioptrija te koji model naočala najbolje pristaje tvome licu. Rezerviraj besplatan i stručan pregled vida u jednoj od naših partner optika.

 
Nudimo plaćanje na najviše 6 rata
Dostava u roku od 2 do 7 radnih dana
Dvije godine garancije na naočalne leće
Besplatan povrat do 15 dana od kupnje