Menu

KONTAKT PODACI PRODAVATELJA

Frames Page j.d.o.o.

Hrvoja Macanovića 31

10 000 Zagreb, Hrvatska

OIB: 46436735536

MB: 4572505

M: +385989773153

E: info@framespage.com

 

IBAN: HR39 2340 0091 1107 9968 3

Banka: Privredna banka Zagreb

OPĆI UVJETI POSLOVANJA

Uvjeti poslovanja Frames Page, online prodaja dioptrijskih naočala, sastavljeni su u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača (ZZP) i Zakonom o obveznim odnosima (ZOO) te predstavljaju prethodnu obavijest u smislu Članka 43. ZZP.

Narudžbom proizvoda Kupac potvrđuje prihvaćanje uvjeta poslovanja.

Kupac je svaka pravna i fizička osoba koja izvrši narudžbu i plaćanje na www.framespage.com. Sukladno članku 43. Zakona o zaštiti potrošača, ugovor u ime i za račun maloljetnika ili potpuno poslovno nesposobne osobe mogu sklopiti samo njihovi zakonski zastupnici, odnosno djelomično poslovno sposobne osobe mogu sklopiti ugovor samo uz suglasnost njihova zakonskog zastupnika. Svaki kupac prilikom narudžbe dužan je ostaviti točne osnovne osobne podatke koji su potrebni za izvršenje kupovine i usluge. Također, kupac potvrđuje da je točno unio sve parametre svoje dioptrije, da je podatke prepisao sa važećeg recepta pregleda vida kojeg je napravio kod ovlaštenog oftalmologa, te da recept pregleda vida nije stariji od 2 godine.

 

Prodavatelj je Frames Page j.d.o.o, 10 000 Zagreb. OIB: 46436735536.

 

Naručivanje proizvoda moguće je 24 sata na dan, 7 dana u tjednu. Proizvodi se naručuju isključivo na web stranici www.framespage.com

Ukoliko Prodavatelj nije u mogućnosti isporučiti naručeni proizvod, kontaktirat će Kupca, te ga obavijestiti o mogućem terminu isporuke proizvoda kojih nema na skladištu dobavljača. Po dobivanju takve obavijesti od Prodavatelja, Kupac je e-mailom dužan obavijestiti Prodavatelja da li prihvaća novi rok isporuke narudžbe ili odustaje od narudžbe. Ukoliko je Kupac narudžbu za proizvode kojih nema na skladištu dobavljača, platio kreditnom karticom, Prodavatelj će stornirati ukupno terećenje u slučaju da je Kupac odustao od narudžbe. Ukoliko je pak Kupac iznos narudžbe za proizvode kojih nema na skladištu dobavljača, uplatio na poslovni račun Prodavatelja, Prodavatelj će mu odmah vratiti iznos vrijednosti proizvoda koje ne može isporučiti.

NAČINI PLAĆANJA

Naručene proizvode kupac može platiti kreditnom karticom ili uplatom na račun.

Cijene proizvoda su izražene u hrvatskim kunama. Porez na dodanu vrijednost je uključen u cijenu proizvoda. Zadržavamo pravo promijene cijena proizvoda i dostave.

Plaćanje kreditnim karticama:

Plaćanje izravno putem interneta, korištenjem najmodernijeg WSPay servisa za plaćanje kreditnim karticama: Visa, MasterCard, Maestro i Diners. Mogućnost plaćanja do 6 rata za Diners.

Plaćanje uplatom na račun

Na vašu e-mail adresu navedenu kod narudžbe, šalje se predračun sa svim podacima potrebnim za uplatu, uključujući broj računa na koji trebate uplatiti iznos narudžbe.

IZJAVA O SIGURNOSTI PLAĆANJA

FramesPage j.d.o.o. koristi WSPay za online plaćanja.

WSPay je siguran sustav za online plaćanje, plaćanje u realnom vremenu, kreditnim i debitnim karticama te drugim načinima plaćanja. WSPay kupcu i trgovcu osiguravaju siguran upis i prijenos upisanih podataka o karticama što podvrđuje i PCI DSS certifikat koji WSPay ima. WSPay koristi SSL certifikat 256 bitne enkripcije te TLS 1.2 kriptografski protokol kao najviše stupnjeve zaštite kod upisa i prijenosa podataka.

Unos i prijenos osobnih podataka i podataka o broju kreditne kartice zaštićen je najvišim sigurnosnim standardima koje osigurava WSPay sustav za on-line autorizaciju kreditnih kartica u skladu sa zahtjevima kartičara i kartičarskih brendova te PCI DSS standarda. Autorizacija i naplata kreditnih kartica radi se korištenjem sustava WSPay za autorizaciju i naplatu kartica u realnom vremenu.

IZJAVA O ZAŠTITI I PRIKUPLJANJU OSOBNIH PODATAKA I NJIHOVOM KORIŠTENJU

Frames Page j.d.o.o. se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Frames Page j.d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

DOSTAVA

Frames Page j.d.o.o. dostavlja naočale unutar država Europske Unije.

Dostava je besplatna za sve kupce koji su se prijavili na newsletter. U protivnom dostava je 30,00kn, PDV uključen u cijenu.

 

Naručeni proizvodi šalju se kurirskom službom sa rokom isporuke od 3 do 5 dana

 

Frames Page j.d.o.o. obavezuje se slati nove, neoštećene i tvornički upakirane proizvode. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanska oštećenja ili ako je kutija otvorena i nije zatvorena sa originalnom trakom.

REKLAMACIJA I POVRAT ROBE

Temeljem čl. 57., st. 1. Zakona o zaštiti potrošača (NN, br. 41/2014), Ugovor sklopljen na daljinu, potrošač može, ne navodeći za to razlog, raskinuti u roku od petnaest (15) dana. Rok za raskid ugovora počinje teći od dana kada je potrošač primio proizvod i potvrdu prethodne obavijesti. Proizvodi koje Kupac vraća Prodavatelju moraju biti nekorišteni, u originalnoj ambalaži, sa svim pripadajućim dijelovima, neoštećeni i potpuno ispravni. Uz vraćene proizvode, Kupac mora priložiti originalni račun s dopisom o količini proizvoda te broj tekućeg/transakcijskog računa na koji će se izvršiti povrat uplaćenih sredstava. Prodavatelj nije dužan primiti pošiljku s otkupninom, ili pošiljke koje ne odgovaraju njegovim općim uvjetima poslovanja.

Platforma za on-line rješavanje potrošačkih sporova (Platforma za ORS)
Člankom 14. stavkom 1. Uredbe (EU) br. 524/2013. o on-line rješavanju potrošačkih sporova, koja se primjenjuje od 09. siječnja 2016. godine, propisana je obveza trgovaca sa sjedištem u Europskoj uniji koji sudjeluju u ugovorima o online prodaji ili uslugama te online tržištima koja su uspostavljena u Uniji da na lako dostupnom mjestu na svojim internetskim stranicama osiguravaju elektronsku poveznicu s Platformom za ORS.
Platforma za internetsko rješavanje sporova (ORS) – link: https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.chooseLanguage

Ugovor možete jednostrano raskinuti putem emaila na adresu info@framespage.com ili pozivom na telefon +385989773153, te će vam ukupni iznos kupljenog proizvoda bit vraćen.

 

Trošak dostave povrata proizvoda snosi Kupac.

 

Povrat proizvoda se vrši na adresu:

Frames Page j.d.o.o., Hrvoja Macanovića 31, 10 000 Zagreb, Hrvatska

 

Također, kupac može informacije o svojim pravima i odgovornostima pronaći putem Pravilnika o sadržaju i obliku obavijesti o pravu potrošača na jednostrani raskid ugovora sklopljenih na daljinu i ugovora sklopljenih izvan poslovnih prostorija (NN, 72/14)

 

OBAVIJEST O NAČINU PODNOŠENJA PRIGOVORA POTROŠAČA

Sukladno čl. 10. st. 3 Zakona o zaštiti potrošača (NN br. 41/2014) obavještavamo potrošače da prigovor na kvalitetu naših proizvoda i/ili usluga mogu poslati na email adresu info@framespage.com

 

Prigovore kupaca smatramo apsolutnim prioritetom, stoga ćemo na iste nastojati odgovoriti u žurnom roku, a najkasnije 15 dana od dana zaprimanja dopisa na našu adresu.

 

PROMJENA UVJETA KORIŠTENJA

Frames Page j.d.o.o. zadržava pravo promjene ovih uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku i bez prethodne najave. Promjene stupaju na snagu trenutkom objave. Posjetitelji su dužni uočiti te promjene te im se pravovremeno prilagoditi

 

SUDSKA NADLEŽNOST

Hrvatsko pravo je mjerodavno za tumačenje i primjenu pravnih pitanja vezanih u svezi uvjeta korištenja materijala objavljenih na web stranicama tvrtke Frames Page j.d.o.o.

Za sve zahtjeve i sporove koji bi mogli proizaći iz korištenja predmetnih materijala, nadležan je sud u Zagrebu

 

Frames Page j.d.o.o.

Hrvoja Macanovića 31

10 000 Zagreb, Hrvatska

OIB: 46436735536

MB: 4572505

M: +385989773153

E: info@framespage.com

 

IBAN: HR39 2340 0091 1107 9968 3

Banka: Privredna banka Zagreb

 

Društvo je upisano u sudski registar Trgovačkog suda u Zagrebu pod brojem: 081039956

Prijavom na newsletter ostvarujete besplatnu dostavu

PRIJAVA NA NEWSLETTER

Društvene mreže