Menu

Za nas koji želimo imati onoliko dioptrijskih naočala koliko imamo i traperica!

Evo priče.. Imate super dioptrijske naočale, poznate marke ili možda ne, sa visoko kvalitetnim lećama, volite nositi svoje naočale, osjećate se super, izgledate super i vidite super. Mozda jedini nedostatak je taj što ste naočale platili jako puno, ali mislite kako ćete nositi naočale svaki dan sljedeće dvije godine, pa je na neki način taj trošak opravdan.

Nosite svoje naočale 24/7, pazite na njih kao da su vam najvrijednija imovina i mislite ako ih slomite, izgubite ili ogrebete, necete si moći priuštiti jos jedan novi par. Opcija da vam dosade ili da imate još jedan par koji bi vam odgovarao uz neku drugu odjevnu kombinaciju, nije moguća.

Uglavnom ste zadovoljni sa svojim naočalama i mislite kako je to život nas nosioca naočala i to moramo prihvatiti.

FramesPage (FP) je nastao iz te priče sa vrlo jednostavnim razmišljanjem… mi nismo htjeli prihvatiti pravilo < 1 naočale = 24/7 = 2 godine > , te smo si zadali cilj!

Napraviti visoko kvalitetne dioptrijske naočale po prihvatljivoj cijeni, tako da ih možete imati onoliko koliko imate pari traperica.

FramesPage (FP) je dizajniran na način da vašu kupnju naočala napravi jednostavno, osobno i informativno. Ako na kraju kupite naočale i niste zadovoljni, naočale možete vratiti bez ikakvog troška… svi smo mi ljudi i promijeniti mišljenje je apsolutno u redu!

Potpuno smo svjesni da možda imate sumnje u kupovinu naočala online, zato smo ovdje da vam pružimo podršku i odgovorimo na sva pitanja koja možda imate.. .Pitanja su dobrodošla u bilo koje vrijeme i od bilo kuda.

Dobrodošli na FramesPage (FP) – mi smo jako sretni što ste ovdje!!! Uzivajte u izradi svojih dioptrijskih naočala!

lasses than jeans!

Frames Page

Mob: +385989773153
Email: info@framespage.com
ADRESA:
TEHNOLOŠKI PARK ZAGREB, ZAGREBAČKI VELESAJAM, PAVILJON 12,
AVENIJA DUBROVNIK 15, 10 000 ZAGREB

 

ČLAN TEHNOLOŠKOG PARKA ZAGREB, WWW.TEHNOPARK.HR
img_0913-vmnjv

Prijavom na newsletter ostvarujete besplatnu dostavu

PRIJAVA NA NEWSLETTER

Društvene mreže


Frames Page j.d.o.o.
Hrvoja Macanovića 31
10 000 Zagreb, Hrvatska
OIB: 46436735536
MB: 4572505
IBAN: HR39 2340 0091 1107 9968 3
Banka: Privredna banka Zagreb
Društvo je upisano u sudski registar Trgovačkog suda u Zagrebu pod brojem 081039956