FramesPage - info o slanju Framesica za vrijeme COVID-19

  18/03/2020
FramesPage - info o slanju Framesica za vrijeme COVID-19


Dragi naši pratitelji i nosioci Framesica,

Prvo i najvažnije - nadamo se da ste svi dobro i da ste sigurni i zdravi.

Mi u Framesu svjesni smo da prodajemo proizvode koji su neophodni za obavljanje svakodnevnih aktivnosti, stoga smo odlučni ostati uz vas u ovo neizvjesno vrijeme.

Mi radimo i tu smo za tebe:

Mi smo tu, radimo i dalje sve prema vašim željama i narudžbama. Visoki standardi higijenske zaštite oduvijek su nam bili bitni, a pogotovo sada. Svi naši djelatnici po preporukama Svjetske zdravstvene organizacije (WHO) poštuju mjere i brinu da Frames paketi dođu sigurni u vaše ruke.

Vaši paketi s naočalama se šalju svaki dan i do sada nije bilo većih kašnjenja u isporukama.

Korisnička podrška od 9h do 17h:

Naša korisnička podrška je također dostupna. U interesu zaštite našeg tima, tim korisničke podrške radi od doma ali i dalje nesmetano odgovaramo na sve vaše upite svaki radni dan od 9h do 17h.

Tako da ako vam zatrebaju Framesice, mi smo tu za vas, slobodno ih naručite online a mi ćemo se pobrinuti da vam stignu na kućnu adresu u najkraćem mogućem roku.

Rukovanje s tvojim Framesicama: 

Sve Framesice nalaze se na lageru u našem uredu u Zagrebu. Jedan dio naočalnih leća nalazi se u našem uredu u Zagrebu a jedan dio kod našeg partnera u Osijeku. Ugradnju naočalnih leća u dioptrijski okvir radi naš interni tim u našem centralnom laboratoriju za ugradnju leća, koristeći zaštitne rukavice, dezinfekcijska sredstva te maske.

Framesice šaljemo GLS-om na tvoju adresu:

Dostavljač kojeg koristimo za slanje vaših naočala je GLS, a njihova poruka je sljedeća: 

------------------------------------------------------------------------------------

Poštovani korisnici GLS usluga,                                                 

Prije svega koristimo priliku da Vas obavijestimo da se logistički procesi GLS-a nesmetano odvijaju i dalje kao i do sada uz istu kvalitetu usluge.

Sigurnost naših klijenata, njihovih primatelja i naših djelatnika su nam prvi na listi prioriteta stoga smo poduzeli sljedeće preventivne mjere sukladne preporukama Ministarstva zdravstva i Stožera civilne zaštite RH:

1. Svi djelatnici na terenu su obavezni koristiti jednokratne rukavice, dezinfekcijska sredstva te zaštitne maske

2. Svim djelatnicima se na početku i na kraju smjene preventivno mjeri temperatura digitalnim toplomjerima te se upućuju u samoizolaciju u slučaju simptoma povezanih za Corona virusom

3. Preventivno smo 60% djelatnika iz ureda uputili na rad od kuće kako bismo u svakom trenutku imali dovoljno ljudi za zamjenu cijelog tima iz centralnog HUB-a u slučaju proširenja pandemije na samu centralnu sortirnicu

Promjene u logističkom procesu:

1. Kuriri se dodatno prilagođavaju samim zahtjevima primatelja u procesu isporuke npr. ostavljanje paketa na dogovorenom mjestu kako ne bi dolazili u fizički kontakt sa samim primateljima ukoliko to primatelji ne žele zbog prevencije svojeg zdravlja i zdravlja svojih ukućana.

2. Isporuka se i dalje izvršava po principu od vrata do vrata kao i do sada, samo bez mogućnosti ulaska kurira u sami prostor primatelja (stan/kuća) kako bismo zaštitili kurire, pošiljatelje i primatelje

Svakodnevno pratimo situaciju na terenu, informacije od Ministarstva zdravstva i Stožera civilne zaštite te ulažemo maksimalne napore kako bi sam logistički proces, kao i do sada, normalno funkcionirao. Također, napominjemo kako ćemo Vas i nadalje obavještavati o svim promjena u logističkom procesu ukoliko do njih dođe.

Srdačan pozdrav,

GLS Croatia

------------------------------------------------------------------------------------

Zovite nas, pišite nam, tu smo ako zatreba :-)

Puno toplih pozdrava od cijelog Frames tima :-) 

#ostanidoma

Nudimo plaćanje na najviše 6 rata
Dostava u roku od 2 do 7 radnih dana
Dvije godine garancije na naočalne leće
Besplatan povrat do 15 dana od kupnje